Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan suçlamalı paylaşımında dağ fare doğurdu!

Siyasetini Cumhurbaşkanı Erdoğan nefreti üzerine oturtan Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika’da kurulan bir vakıf üzerinden Erdoğan’a suçlamalar yöneltti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.  Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında partililere ve halka seslenerek saat 22.00’de bir video yayınlayacağını duyurmuştu.

Beklenen paylaşımı yaptı
Beklenen videoyu yayınlayan Kılıçdaroğlu, yine siyasetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nefreti üzerinden yaptı.  Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de kurulan bir vakıf üzerinden suçlamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımları, ABD’de açık bilgi
Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’den vakıflar üzerinden ‘gizli’ bir şekilde Amerika’ya para kaçırıldığını iddia etti. Ancak CHP Lideri’nin paylaştığı belgeler, ABD Adalet Bakanlığı tarafından herkese açık bilgiler.

Ömer Çelik: “Kılıçdaroğlu iç kaos oluşturmak istiyor”
Kılıçdaroğplu’Nun bu söylemleri üzerine haber kanallarında canlı yayına bağlanan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ ağzıyla gündeme sokulan iftira kampanyasının zamanlanmasına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ortaya attığı iftiralar FETÖ kampanyasıdır. Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiriyor. AK Parti hukuki girişimlerde bulunacak. Kılıçdaroğlu herkesi suçluyor ve demokrasiyi hedef alıyor. Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor. Örnek verir verdiği örnekler doğru değildir.”

“Yanıldığı konuların haddi hesabı yok”
“Türkiye ne zaman atağa kalksa ülke içinde kırılganlık oluşturmaya çalışıyor. Sinsi bir faaliyet yürütüyorlar. Bundan sonrasında açıklamalarına itibar edilmemesi gerekiyor. Hükümeti kanunsuzlukla suçluyor. Cumhurbaşkanlığı makamını tehdit etmeye kalkıyor. Yanıldığı konuların haddi hesabı yok. En dikkat çekici husus ise Cumhurbaşkanını açık bir şekilde tehdit etmek. FETÖ’cüler kendisine gizli belge diye vermişlerdir.”

“Aile kavramına ve Cumhurbaşkanlığına saygısızlık”
“Aile kavramına ve Cumhurbaşkanlığına saygıdan kaçmaktadır. Vesayetin iradesi altında olduğunu bir keza daha ortaya koydu. Siyasi aklın varsa konuş bak biz sana nasıl cevaplar veriyoruz.Devletin kuruluşlarını işlevsiz hale getirmek istiyorlar. Koskoca partileri böylesine bir iftira kampanyasının parçası haline getirmeye çalışıyorlar.”

“Ölümü göze almış bir Cumhurbaşkanına ahlaksızlık”
“Burada açık kurumlar üzerinde iftira atarak kaçacak demek ahlaksızlıktır. FETÖ’nün darbe girişiminden kaçmamış ölümü göze almış bir Cumhurbaşkanına bu iftirayı yapmak ahlaksızlıktır. Aile kavramını bu şekilde sistematik bir şekilde hedefe koyması karşısında Türkiye’de ailesi olan bütün vatandaşlarımız gereken karşılığı verecektir. Sonra bize niye bu dili kullanıyorsunuz demesinler. Eğer biz gerekeni yapmazsak işimizi yapmamış oluruz.”

“Hiç kimse, seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemez”
“Biz demokratik adap içerisinde bu mücadeleyi vereceğiz. Hiç kimse seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemez. Hiç kimse ailesine karşı ve resmen kanunlarla kurulmuş vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize sahip çıkmak için faaliyet gösteren vakıflara sanki bir terör örgütüymüş imasında bulunarak bu şekilde hedef gösterip mücadele etmeye kalkamaz. Biz buradaki mücadele konusunda deneyimliyiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın