Altun: Sömürgeci yerli işbirlikçilerin gücü cumhurbaşkanımıza yetmez

Türkiye-Afrika Medya Zirvesi’nde konuşan Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili iddialarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye-Afrika Medya Zirvesi’nde konuştu.

Türkiye’nin dünya üzerinde en çok dezenformasyona uğrayan ülke olduğunu belirten Altun, son 20 yılda buna yalan kampanyalarının eşlik ettiğini söyledi.

Dezenformasyona yönelik yalan kampanyaları üzerinde duran Altun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam ortaya attığı iddialara tepki gösterdi.

“Sömürgecilerin ve iş birlikçilerinin gücü Erdoğan’a yetmez”

Altun, isim vermeden CHP liderinin iddialarını hedef aldığı konuşmasında, “Sömürgecilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez.” dedi.

Altun ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşkla çalışmaya devam edeceğini belirtti.

“Cumhurbaşkanımıza yönelik yalanlarla karşı karşıya kaldık”

Altun şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye, ne yazık ki dünya üzerinde yalan ve dezenformasyona en fazla maruz kalan ülkedir. Türkiye, bütün alanlarda kendi hesabıyla hareket eden bir ülkedir. Bunu engellemek adına, son 20 yılda birçok kötüce haince girişimde bulunuldu. Bütün bunlara elbette yalan kampanyaları eşlik etti. Maalesef bunun bir örneğine de dün akşam şahitlik ettik. Cumhurbaşkanımıza yönelik yalanlarla karşı karşıya kaldık. Dün gerekli cevaplar verildi.

“Dün olduğu gibi, bugün de yarın da bu ülke için aşkla çalışmaya devam edecek”

Şunu açık ve net bir şekilde şunu vurgulamak istiyorum; sömürgecilerin ve onların yerli işbirlikçilerinin gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez. Cumhurbaşkanımız dün olduğu gibi, bugün de yarın da bu ülke için aşkla çalışmaya devam edecektir.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın