Kılıçdaroğlu’nun verdiği vaatler için şimdi CHP’li belediyeler düşünsün!

CHP Grup Toplantısı’nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, son haftalarda CHP’li belediyelerde yaşanan yolsuzluk operasyonlarını, işten çıkarma vakalarını görmezden gelerek, “İş, aş sözü verdim. Asla unutmayacağım. İşi de aşı da bu ülkeye getireceğim. Bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bütün vatandaşlarım not alsınlar. Bizim iktidarımızda hiçbir fakir, fukaranın elektriği kesilmeyecek.” dedi.

DEVLETİ KATLİAMLA SUÇLAYANLARA MEMURİYET SÖZÜ

Konuşmasındaki dozu artıran Kılıçdaroğlu, 2016 yılında bir araya gelen bazı akademisyenlerin ortaklaşa imzaladığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ‘Katil’ olmakla suçlayan skandal bir bildiriye imza atan akademisyenlere de söz vermeyi unutmadı. Kılıçdaroğlu ayrıca, FETÖ’den hüküm giyenlere de kucak açtı.

Kılıçdaroğlu, “Adalet mi istiyorsunuz bize katılacaksınız. Barış Akademisyenleri görevlerine dönsün, Harp Okulu öğrencileri hapisten çıksın diyorsanız bize geleceksiniz bize katılacaksınız. Çevreyi, doğayı koruyalım diyorsanız bize katılacaksınız. Çocuklarınızı bu güzel ülkede tutmak istiyorsanız bize katılacaksınız.” diye konuştu.

VERDİĞİ VAADLER CHP’Lİ BELEDİYELERİ DÜŞÜNDÜRECEK CİNSTEN

Son dönemde özellikle Kadıköy, Maltepe başta olmak üzere birçok CHP’li belediyede ortaya çıkan yolsuzluk olayları yanı sıra, akrabaların işe alındığı, kara paraların aklandığı, belediyenin paralarıyla tatil yapıldığı skandal olayları görmezden gelen Kılıçdaroğlu, grup toplantısında verdiği vaadlerle gündeme oturdu.

Kılıçdaroğlu,”israf, yolsuzluk haramdır diyorsanız bize katılacaksınız, kucaklaşacağız. Yeni bir Türkiye inşa edeceğiz. 3600 ek gösterge ve EYT’lilerin sorunu çözülsün istiyorsanız bize katılacaksınız. Devlet yönetiminde likayat olsun istiyorsanız bize katılacaksınız.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan, Irak ziyaretine ilişkin konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyaretine ilişkin konuştu. Erdoğan, “İlişkileri kapsamlı olarak ele alacağız” dedi. …

Bir yanıt yazın