ABD’nin samimiyeti bu kadar işte! Firari FETÖ’cü Arif Erdem New York’ta görüntülendi

ABD’nin yerini bilmediğini söylediği firari FETÖ’cü Arif Erdem, yıllar sonra ikinci kez kameralara takıldı.
Eski futbolcu Arif Erdem, 15 Temmuz darbe girişiminden günler sonra eşi ve iki çocuğuyla Türkiye’yi terk ederek Yunanistan’a kaçmıştı.

Yüklü miktarda parayla ortadan kaybolan Arif Erdem’in son durağı ise ABD olmuştu.

Burada gözlerden uzak yaşayan Arif Erdem, 2020 yılında Virginia eyaletinin Manassas şehrindeki bir Türk kahvaltı restoranında görüntülenmişti.

2 yıl sonra yeniden ortaya çıktı
Firari FETÖ’cü Erdem, uzun bir aradan sonra yine objektiflere yakalandı.

New York’ta yemek yedi
Erdem, bu sefer de New York’ta görüldü.

24 TV’nin haberine göre; şehirdeki bir restorana giden Erdem, yemek yediği esnada mekandaki Türk vatandaşı tarafından tanınarak fotoğraflandı.

ABD: Yerini bilmiyoruz
Türkiye, geçtiğimiz yıllarda Erdem için ABD’ye iade talebinde bulunmuştu ancak ABD ise ‘yerini bilmedikleri’ gerekçesiyle talebi karşılıksız bırakmıştı.

Fetullah Gülen’le 289 kez görüştü
Öte yandan Erdem’in, 2012-2013 yıllarında FETÖ elabaşı Fetullah Gülen’in kullandığı cep telefonuyla 289 kez görüşme yaptığı ve mesajla iletişime geçtiği tespit edilmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın