Bolu Dağı Tüneli’nde zincirleme kaza! 18 araç birbirine girdi:30 yaralı var!..

Bolu Dağı Tüneli’nde korkunç bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralananlar hemen hastaneye kaldırıldı.

Bolu Dağı Tüneli içerisinde aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kar yağışının etkili olduğu bölgeye sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve Karayolları ekipleri sevk edildi.Yaralananların olduğu kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Ekipler, trafik akışını Abant Kavşağı’ndan D-100 kara yoluna yönlendiriyor.

18 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI, 30 YARALI VAR

İlk bilgilere göre can kaybının bulunmadığını söyleyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Ekipler bölgeye gidiyor, yaralılar olduğunu biliyoruz. Tüneldeki kazaya 18 araç karıştı, 30 yaralımız var.” dedi.

Vali’nin açıklamalarının devamında şu ifadeler yer aldı:

“TÜNEL ÇEVRESİNDE ÖZEL EKİPLERİMİZ VAR”

Ara ara kar yağışı devam ediyor. Normal şartlarda yollarımız açık. Mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım. Tünel çevresinde özel ekiplerimiz var, anında müdahale ediliyor. Zincirleme olduğu için başka ekipler de gönderdik. Ben de olay yerine gidiyorum. Daha net bilgileri birazdan alacağız.

6’SI TIR, 2’Sİ OTOBÜS

6 tanesi tır, 2 tanesi otobüs, onun dışındakiler normal otomobil. Yaralılar hemen hastaneye götürüldü. Kameralarla takip ediyoruz. Hemen müdahale edildi ama vefat olmaması temennimiz olur.Yolun en geç yarım saat içerisinde açılmasını hedefliyoruz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Savaşın da suyunu çıkardılar! İsrail de İran’ı vurmuş gibi yaptı!

İran toprakları, İsrail ordusu tarafından hedef alındı. ABD basını, saldırının amacını İsrailli yetkilinin sözleriyle aktardı. …

Bir yanıt yazın