Kılıçdaroğlu, Kandili böyle mi yerle yeksan edeceksin?

Diyarbakır ziyaretinde katıldığı bir toplantıda Mehmetçik’in PKK’ya karşı düzenlediği sınır ötesi operasyonlarının eleştirilmesine Kemal Kılıçdaroğlu, tek bir laf bile etmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır gezisinde geçtiğimiz gün Tigris Diyalogları Türkiye’de Muhalefet (DİTAM)  ve CHP’nin Tutumu Toplantısı’na katıldı.

DİTAM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Vural, toplantının açılışında, Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini memnuniyetle karşıladıklarını belirtirken konuyu Türkiye’nin PKK’ya gerçekleştirdiği operasyınlara getirdi.

OPERASYONLAR DURSUN

PKK gerçekleştirilen operasyonların bir an önce durması gerektiğini belirterek terör propagandasında bulunan Vural” Özellikle bu güneye ve Rojava’ya (Suriye’nin kuzeyi) yapılan askeri baskınların, askeri operasyonların artık son bulması gerekir diye düşünüyoruz çünkü bunlar artık normal bir terör operasyonu falan değil, bu artık biraz da bir halkı ezme operasyonudur.” ifadelerini kullandı.

SES ÇIKARMADI

Sınır ötesi operasyonlara ilişkin konuşan Vural’ın skanldal açıklamalarına karşı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sesiz kalırken, bu durumu kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın