Trabzon’a yedildikten sonra dikiş tuturamayan Konyaspor, Alanya’ya 5-1 yenildi!

Süper Lig’in 27. haftasında Konyaspor, deplasmanda Alanyaspor’a 5-1 mağlup oldu.  Süper Lig’in 27. haftasında Alanyaspor, evinde Konyaspor’u ağırladı.

Akdeniz ekibi, Trabzonspor’un en yakın takipçisi yeşil-beyazlıları, 5-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Daniel Candeias, 33. dakikada Umut Güneş, 38. dakikada penaltıdan Famara Diedhiou, 42. dakikada Joao Novais ve 87. dakikada Oğuz Aydın kaydetti. Konyaspor’un tek golü ise 11. dakikada Abdülkerim Bardakcı’dan geldi. Öte yandan Konyasporlu Eray Birniçan, 66. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

TRABZON’LA FARK 17’YE ÇIKTI

3 hafta sonra galibiyete ulaşan Alanyaspor, bu skorla birlikte puanını 43’e yükseltti ve ligde 7. sıraya yerleşti. Bu maçla birlikte 4 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Konyaspor ise  49 puanla ligin 2. sırasında konumlandı.

Konyaspor’un bu mağlubiyetle Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 17’ye yükseldi.

Gelecek hafta Alanyaspor, deplasmanda Kayserispor’la karşılaşacak. Konyaspor ise evinde Galatasaray’ı ağırlayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın