Haberiniz var mı? CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da 28 Şubat mağduruymuş!

Yıl dönümünden bir gün önce 28 Şubat mağduru 28 kadınla bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini kastederek “Bu kardeşiniz 28 Şubat’da mağdur olan kişilerden birisi.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 28 Şubat mağduru 28 başörtülü kadınla buluşacağı belirtilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi bugün gerçekleşti.

28 Şubat mağdurlarıyla helalleşmek istediğini söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mağdur kadınlarla yaptığı toplantıda açıklama yaptı. Davetlilere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin de 28 Şubat mağduru olduğunu belirtti.

“28 ŞUBAT’TA BEN DE FİŞLENDİM”

28 Şubat’ın yıl dönümünden bir gün önce düzenlenen etkinlikte mağdur kadınların karşısına bir 28 Şubat mağduru olarak oturduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben de fişlendim.” dedi.

BU KARDEŞİNİZ, 28 ŞUBAT MAĞDURLARINDAN BİRİSİ”

Kılıçdaroğlu’nun 28 Şubat mağduru olduğunu belirttiği açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Sizlerin karşısına bir 28 Şubat mağduru olarak oturuyorum. Bu kardeşiniz 28 Şubat’da mağdur olan kişilerden birisi. Ben de fişlendim mahkemeye gittim, dava açtım ve hakkımı aradım. 28 Şubat mağdurlarıyla barışmak zorundayız, barışacağız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın