MHP’li Semih Yalçın: Meral Akşener hiç bir zaman ülkücü olmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Twitter hesabı üzerinden Meral Akşener’e tepki gösterdi. Yalçın, “Akşener, hiçbir zaman Ülkücü olmadı, Ülkücülüğü kullandı” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hiçbir zaman ülkücü olmadığını belirterek, “Sadece ağabeyinin unvanından yararlanarak ülkücülüğü kullandı. İP müdiresi Akşener, hep Amerikancıydı. Üniversitedeyken de, başka partilerdeyken de, MHP saflarındayken de bir Amerikan fücur üretimi olan FETÖ çetesiyle iltisakını sürdürdü” açıklamasını yaptı.

‘HİÇBİR ZAMAN ÜLKÜCÜ OLMADI’

Yalçın’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Akşener, hiçbir zaman Ülkücü olmadı. Sadece ağabeyinin unvanından yararlanarak Ülkücülüğü kullandı. Şimdi de bu seçkin sıfattan nemalanmaya çalışıyor ama nafile…

Akşener, MHP’deyken de Ülkücü değildi. Ülkücü olmadığı gibi, olanca fettanlığını kullanarak Ülkücü Harekete fitne tohumları ekmeye çalıştı.

‘FETÖ İLE İLTİSAKINI SÜRDÜRDÜ’

İP Müdiresi Akşener, hep Amerikancıydı. Üniversitedeyken de, başka partilerdeyken de, MHP saflarındayken de bir Amerikan fücur üretimi olan FETÖ çetesiyle iltisakını sürdürdü.

Ülkücü olmadığı için de MHP Akşener’e beş numara bol geldi. Fitne mayası tutmayınca MHP’den ayrılıp ahlakına, meşrebine ve tıynetine uygun bir parti kurdu. Hepsi bu…’’

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın