Cemevlerinin elektrik faturaları en düşük fiyattan tarifelendirilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatının ardından yapılan çalışmaya göre; cemevlerinin elektrik faturaları en düşük tarifeden alınacak.

Son dönemde elektrik faturalarıyla ilgili tartışmalar gündemde. Cemevleri de gelen ağır elektrik faturaları karşısında tepkili. Alevi dernekleri, elektrik faturalarının çok yüksek olduğunu gerekçe göstererek artık elektrik faturası ödemeyeceklerini açıkladı.

CHP, bu konuda cemevlerinin arkasında durduğunu açıkladı.Tartışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili net bir talimat verdi.

EN DÜŞÜK TARİFEDEN ÖDEYECEKLER

Alınan yeni karara göre, elektrik faturalarının karşılanması için çalışma yapıldığı ve cemevlerinin ticarethane tarifesinden çıkarılması yönünde adım atıldığı  düzenlemeyle birlikte cemevleri, dernekler ve vakıflar en düşük tarifeye alınacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın