Üsküdar'daki 4 katlı bir binada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası tedbiren 6 bina boşaltıldı. İstanbul’un Üsküdar ilçesi Valide Atik Mahallesi Toptaşı Meydanı Sokağı’nda 4 katlı binanın en üst katında patlama meydana geldi. 13:30 sıralarında gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.  Binanın bulunduğu bölgeye hemen itfaiye ve sağlık [...]

Üsküdar’daki 4 katlı binada şiddetli patlama!

Üsküdar’daki 4 katlı bir binada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası tedbiren 6 bina boşaltıldı.

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Valide Atik Mahallesi Toptaşı Meydanı Sokağı’nda 4 katlı binanın en üst katında patlama meydana geldi. 13:30 sıralarında gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.  Binanın bulunduğu bölgeye hemen itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise binanın yıkılacağını açıkladı. Demiryürek, “En üst katında doğalgazdan olduğunu düşündüğümüz, 3 öğrencinin birlikte kaldığı evde patlama meydana geldi. 4 yaralı var. 2’sinin durumunun ağır olduğu yönündeydi ancak durumlarının iyi olduğu yönünde bilgi geldi. Binanın üst katı kullanılmaz durumda. Biraz sonra itfaiye ve belediye ekiplerinin incelemesinin ardından üst katlar tedbiren yıkılacak daha sonra binanın yıkımı gerçekleştirilecek.” dedi.  Demiryürek yaralananlardan birinin öğrenci olduğunu belirtti.

VALİ ALİ YERLİKAYA AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olayla ilgili açıklama yaparak “İlk belirlemelere göre doğalgaz nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan 4 hemşehrimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BOMBA PATLADI SANDIK”

Mahalle sakini Adem Coşkun, “3 bina yanda oturuyorum. Çok ses çıktı. Büyük bir bomba patladı zannettik. Bir anda kendimizi dışarıya attık. Dışarı çıktığımızda bu manzarayı gördük. Aşırı bir ses çıktı. Kulaklarımız çınladı. Evler sallandı. Doğalgaz kaynaklıymış. 2 yaralıyı ambulansla götürdüler. Bir yaralıda kafasından yaralıydı. Komşularımız.” dedi.

“ŞUUR KAYBI YAŞADIK”

Başka bir mahalle sakini kadın, “Telefonla görüşüyordum. Bir anda bir patlama sesi geldi. O an şuur kaybı yaşadık. Aşırı derecede gürültülüydü. Doğalgazdan patladı diye söylediler.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın