Kim bu “Onur Anıtı”nı yıkmaya kalkışan soysuzlar?

Aziz Dağtekin yazdı..

Hani meşhur bir atasözümüz var ya” Su uyur düşman uyumaz” diye. Şimdilerde uyur sandığımız düşman yine sahne almış. Hem de Atamız üzerinden. “Onur Anıtı”na ip bağlayıp arabayla yerinden sürükleyip sökecekmiş.

Gafile bak gafile!

Bunu yaparken de bahanesi hazırmış.

Ney miş?

Soysuzlar sarhoşmuş!

Tüüü sizin kanınza ve cibilliyetinize!

Bu kansızın kanında kesinlikle bozukluk vardır.

Piyon mu? Maşa mı? Ne olduğu belirsiz bu gafillerin Türk’ün esaretten kurtuluşunun başladığı Samsun’dan provokatörlüğe başlaması manidar olduğu kadar çok da  düşündürücüdür.

Bu vahim olduğu kadar, kansız olay bize düşmanların en büyüğü düşmanlığını gizleyenin kim olduğunu hatırlatıyor.

Acaba bu hainlikleri gerçekleştirenler “Dostlarımız mı? Yoksa içimizdeki bileşenler mi? Kaostan medet umanlar mı? Herkes aklını başına toplamalı. Kimse milli hassasiyetlerimizle daha fazla oynamaya kalkışmamalı. Çünkü bu çirkin ve hain oyunlar bizi her zaman fabrika ayarlarımıza geri döndürür bizi düşmana karşı yek vücut kılar.

Ey gafiller şunu asla unutmayın!

Onur Anıtı üzerinden ayrıştıralım diye kurguladığınız oyun bu milletti yeniden birleştirerek bozulmuştur.

Atatürk ve Türk’ün bölünmez bütünlüğü üzerindeki bu düşmanlığınız niye?

Yılarca din üzerinden saldırdınız. Cahil şeyhler, sahte din alimleri yetiştirdiniz, bu milleti köle yapmaya kalkıştınız da ne oldu? Bu milleti daha da güçlendirip birleştirdiniz.

Yeter artık! Çekin şu pis ellerinizi bu aziz milletin üzerinden .

Ne buyuruyor üstad Necip Fazıl Kısakürek,”Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın, gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın.”

Şunu asla unutmamak gerekir, dostluk sırasında sende olmayan meziyetlerden söz eden adam düşmanlık sırasında sende bulunmayan fenalıkları da sana yükleyebilir.

Onur Anıtı üzerinden bu milleti sokağa düşürmeyi hedefleyen yeni iç kargaşalıklar peşinden koşan gafillere, onlardan siyasi medet umanlara ve onların piyonlarına önerim şudur; En büyük düşman kendi algınız kendi cehaletiniz ve kendi egonuzdur.

Dostu severiz ama düşman da işe yarar. Dost gücümüzü gösterir düşman da çalışacağımız dersleri.

Aziz Türk milleti bir bütündür. Hiçbir güç, hiçbir tertip bu birlik ve beraberliğimizi bozamaz.

Çünkü bu azim aziz Türk Milletinin asil kanında var.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın