Hayret bu ne iştir? CHP, HDP’li Güzel’in dokunulmazlık fezlekesine ‘evet’ diyecek

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, PKK’lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP’li Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke için kararlarını açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Özel, PKK’lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında konuştu.  Özel, HDP’li Semra Güzel’in büyük bir yanlış yaptığını söyledi.

“EVET OYU KULLANACAĞIZ”

HDP’li Güzel’in dokunulmazlık fezlekesinin yarın karma komisyonda görüşüleceği öğrenilirken, Özgür Özel partisinin konuyla ilgili tavrını da açıkladı.  Özel, Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezlekeye ilişkin, “Soruşturmasının yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında ‘evet’ oyu kullanacağız.” dedi.

“MİLLETVEKİLLİĞİYLE BAĞDAŞMIYOR”

Özgür Özel’in konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde: “HDP’li Semra Güzel büyük bir yanlış yapmış. Cumhurbaşkanı’nın; valilere, kaymakamlara, alay komutanlarına ‘dokunmayın’ dediği zamanda bir teröriste dokunmuş. Bu affedilir bir şey değil. Ama biz Semra Güzel’in örgüt kıyafetleriyle çektirdiği fotoğraf ve elindeki silahla çektirdiği fotoğrafın doğru olmadığını, bunun milletvekilliğiyle bağdaşır olmadığını, soruşturmasının yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında ‘evet’ oyu kullanacağız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın