Başkan Erdoğan, “Ey TÜSİAD sizin cinsinizi de cibiliyetinizi gayet iyi biliyoruz

TÜSİAD’a tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizin cinsinizi de cibiliyetinizi gayet iyi biliyoruz. Bu millet size bu fırsatı vermeyecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe’de düzenlenen 2021 İlim Yayma Ödülleri Töreni’ne katıldı.

Konuşmasının büyük bir bölümünü ekonomiye yönelik yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  denenmekte olan ekonomi programıyla amaçlanan sonuçlara ulaşılmayacağını belirterek iktidara “iktisat bilimi kurallarına hızla dönülmeli” çağrısı yapan Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne de (TÜSİAD) sert tepki gösterdi.

“Ey TÜSİAD ve yavrucuklarına size sesleniyorum” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“BİZİMLE MÜCADELE EDEMEZSİNİZ”

“Sizin tek göreviniz var; Yatırım, üretim, istihdam, büyüme. Siz bunda ne yapıyorsunuz onu ortaya koyun. Kalkıp da hükümete saldırmanın değişik yollarını, versiyonlarını aramayın, bizimle mücadele edemezsiniz.”SİZİN CİNSİNİZİ DE CİBİLİYETİNİZİ DE GAYET İYİ BİLİYORUM”Sizin cinsinizi de, cibilliyetinizi de gayet iyi biliyorum. Sizin derdiniz başka ama bizim derdimiz bambaşka. Biz vatan sevgisi ile, millet sevgisi ile yürüyoruz, siz ise acaba biz bu hükümeti nasıl çökertir de isteyeceğimiz, sömüreceğiz bir yönetimi iş başına getirtiriz, bunun için gayret ediyorsunuz. Bu millet size bu fırsatı vermeyecek”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın