Bakan Özer: Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi, bu ay içinde TBMM’de görüşülecek

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ‘Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’nin bu ay içinde TBMM’ye geleceğini söyledi.

TBMM Genel Kurulunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2022 yılı bütçelerinin görüşmelerine başlandı. Genel kurul çalışmalarına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuşma yaptı. Bakan Özer, öğretmenlerin merakla beklediği bir müjdeyi verdi.  Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’nin bu ay içinde TBMM’ye geleceğini belirtti.

‘ÖĞRETMEN BİLİŞİM AĞI’ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİ

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Özer, öğretmenlerin uzaktan eğitimde seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduklarını söyleyerek, “Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın