Yeri değil ama, açıkla bakalım Cemil Çiçek 50+1 meselesini

Yüzde 50+1 tartışmasında karşı karşıya gelen iki isim, Akşit’in cenazesinde objektiflere yansıdı. “50+1 sıkıntılara sebebiyet verecek.” ifadesini kullanan Cemil Çiçek’in o anda neler düşündüğü merak konusu oldu

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski Turizm Bakanı ve Devlet bakanlarından Güldal Akşit için Meclis’te tören düzenlendi. TBMM’deki törene siyasilerden çeşitli isimler katıldı. Objektiflere yansıyan karelerde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek yan yana görüntülendi.  Bahçeli ile Çiçek, son dönemde yüzde 50+1’e ilişkin tartışmada karşı karşıya gelmişti.

Çiçek, “50+1 sıkıntılara sebebiyet verecek.” ifadesini kullanırken, Bahçeli ise ”Sayın Çiçek, dilinizin altında sakladığınız bir oran var mıdır? Açıkla da bilelim, niyetini öğrenelim.” karşılığını vermişti. Bahçeli, Çiçek’in beyanatının “kuşku verici” olduğunu belirtmiş, “Bu tartışma gereksizdir.” diye konuşmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın