Ahmet Hakan ile tartışan Bülent Arınç, başkan Erdoğan’la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç’la görüştü. Buluşmanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine gerçekleştiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Eski TBMM Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç’ın yaptığı açıklamalar, kamuoyunun gündemine oturdu.

BBC Türkçe’ye röportaj veren Bülent Arınç, “AK Parti’de olacağım, Cumhurbaşkanımızın yanında, çevresinde olacağım. Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar. Çünkü içtihatlar zaman zaman değişebilir.” ifadeleriyle üzerine gelenlere karşı gözdağı verdi.

ERDOĞAN VE ARINÇ ARASINDA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Arınç son olarak gazeteci Ahmet Hakan’ın kendisiyle ilgili yazısına sert bir cevap vererek, Hakan’ı topa tuttu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bu akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç’la sürpriz bir görüşmeyle bir araya geldi.

GÖRÜŞME BİR BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti sonucu gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.  İkili arasındaki sürpriz görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldığı öğrenildi.  Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın