Sevinmeyi bile bilmiyoruz! İstanbul’da düğün konvoyu yolu kapatıp horon tepti

Acıbadem’de yol kapatarak horon oynayan magandaların görüntüleri kameralara yansıdı. Trafiği etkileyen, sevinci çileye dönüştüren bu çirkinlikler sürücülerin tepkisine yol açtı.

Düğün konvoylarının kuralları hiçe sayarak trafik güvenliğini tehlikeye attığı ve çevreyi rahatsız ettiği olaylara bir yenisi daha etkilendi.

Magandaların umarsız tavırları bu kez İstanbul’da kameralara yansıdı.  Acıbadem’de bir düğün konvoyu, akan trafiği geçişe kapattı.  Araçlardan inen düğün sahipleri son ses açtıkları müzik eşliğinde horon oynamaya başladı.

Çevredekilerin bakışlarını umursamadan horona duran magandaların görüntüleri WhatsApp hattımıza geldi. Siz de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz görüntüleri bize gönderebilirsiniz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın