Sefirlerin, pardon misyonerlerin Kavala aşkı!

Olmadı Kemal bey olmadı.
Bir yandan demokrasiden, hak ve özgürlüklerden bahsedeceksin, diğer yandan devletin memurlarına ve bürokratların parmak sallayıp tehdit edeceksin.
Sonra da kalkıp yabancı misyonerlerle aynı dil ve üslupla 18 Ekim’i milat ilan edeceksin!..
Bu mu sizin demokrasi anlayışınız, bu mu Türkiye sevdanız?
Şimdi bu 18 Ekim ne anlama geliyor? Siz 18 Ekim diyeceksiniz, bu milattan  bir gün sonra da 10 ülkenin sefiri, pardon misyoneri kalkıp ülkemizin yargı sistemini eleştirecek ve akabinde Osman Kavala’nın tahliyesini isteyecek kadar cüretkar olacaklar. Hem de bizim ülkemizde. Hem de derhal diyecek kadar cesurca bir tavırla. Bu eş zamanlı açıklamalarınıza tesadüf mü, ön görü mü diyeceğiz, yoksa ihanet mi diyeceğiz?
Eş zamlı birbirini tamamlayan ülkemizi küçük düşüren bu açıklamalarınızla iyi yapılmış zamanlama  ile  kime ne mesaj vermek istiyorsunuz? Toplum olarak bir izahat ve açıklama bekliyoruz.
Durup dururken bu eş zamanlı açıklamaları sizin gibi sözde siyasi kanaat önderi, tam da iktidara çok yaklaşmışken bu açıklamaları kim hangi koşullarda neye karşılık size yaptırıyor?
Yoksa siz iktidar mı olmak istemiyorsunuz veya üzerinizde ciddi bir baskı mı var?
Bu tür  benzer olduğu kadar talihsiz bir açıklamayı da 2016 yılında “15 Temmuz’da başbakan olacağım” diye bir çıkış yapan şimdiki ortağınız Meral Akşener’den de dinlemiştik ama çok şükür o da başbakan olmadan o hevesi FETÖ  ile birlikte yer ile yeksan oldu.
Şimdi siz bu 18 Ekim’i neden milat ilan ettiniz?
Hangi şer güçlerle iş tütüyorsunuz?
Bu haddini aşan diplomat kılıklı misyonerler kimlerden cesaret alıyor?
Neden bunları kınayan bir açıklama sizden duymuyoruz?
Aynı dili konuştuğunuza göre Millet olarak bizatihi sizden izahat bekliyoruz.

Ayrıca kendilerini Türkiye Cumhuriyeti devletinin üzerinde görmek isteyen 10 gafile de 24 Nisan 1963 tarihinde tüm ulus devletlerin imza altına aldığı  Konsolosluk İlişkileri Hakkında Viyana Sözleşmesi  hatırlatırız. Akıllı olun, aklımızla oynamayın , sabrımızı taşırmayın. Oturduğunuz yeri bilin hadsizler…

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın