Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, Başakşehir’e 3-2 yenildi!

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi Başakşehir, 3-2’lik skorla kazandı.

Başakşehir, 40. dakikada Okaka’nın golüyle öne geçerken, Beşiktaş’a beraberliği getiren golü 59. dakikada Alex Teixeira kaydetti.

Başakşehir’in golünde Mert Günok, Beşiktaş’ın golünde ise Volkan Babacan kritik hatalara imza attı. Golcü oyuncu Okaka, 83. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi, 85. dakikada ise Gulbrandsen skoru 3-1 yaptı.

Beşiktaş’ta Batshuayi, 90+1. dakikada penaltıdan ağları sarsarak 3-2’lik skoru belirledi.Bu sonucun ardından son 4 maçında 3. kez puan kaybı yaşayan Beşiktaş 17 puanda kalırken, bu sezon 3. galibiyetini alan Başakşehir 9 puana yükseldi.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş evinde Galatasaray ile dev maçta karşılaşacakken, Başakşehir ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın