Apple Watch Series 7 Türkiye fiyatı belli oldu

Apple, tanıtımını eylül ayında yaptığı yeni akıllı saati Apple Watch 7’nin Türkiye’de satışa çıkacağı tarihi ve fiyatını paylaştı.

Apple Watch serisi ile akıllı saat pazarından büyük bir pay elde eden Apple, eylül ayında düzenlediği etkinlikte Apple Watch Series 7 modeliyle karşımıza çıkmıştı. Ancak aynı etkinlikte tanıtılan iPhone 13’ler satışa çıkarken, Apple’ın akıllı saatinin ne zaman satışa çıkacağı merak konusuydu.

Eylül etkinliği öncesinde çeşitli kaynaklar, tasarım zorlukları nedeniyle Apple Watch üretiminin etkilendiğini açıklamıştı. Bu nedenle yeni akıllı saatler, biraz gecikmeli de olsa Türkiye’ye geliyor.

8 EKİM’DE ÖN SİPARİŞE AÇILACAK

Apple’dan yapılan açıklamaya göre, 8 Ekim tarihinden itibaren yeni nesil Apple Watch 7 ön siparişe açılacak. Tarihler 15 Ekim’i gösterdiğinde ise Apple’ın akıllı saatleri sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

APPLE WATCH SERIES 7 TÜRKİYE FİYATI

Yurt dışında 399 dolardan satışa sunulan Apple Watch Series 7’nin Türkiye fiyatı ise 4 bin 399 TL olarak açıklandı. Daha ucuz Apple Watch almak isteyenler için üretilen Apple Watch SE ise 3 bin 99 TL’ye satışa sunuluyor.

APPLE WATCH SERIES 7 ÖNE ÇIKAN DETAYLAR

Apple Watch Series 7; daha büyük bir ekran, daha güçlü bir çip ve daha dayanıklı kasa malzemeleri ile birlikte satışa çıkacak. Ekranın etrafındaki çerçeveler, eski modele göre 1,7 mm daha ince ve her zaman açık ekran modu yüzde 70 daha parlak.

Yeni modeller; alüminyum, siyah, altın, mavi, yeşil ve kırmızı olmak üzere toplam altı renk seçeneğiyle satışa sunulacak.  Şu ana kadar ki en uzun batarya ömrüne sahip olacak olan Apple Watch Series 7, sadece 45 dakikada yüzde 100 şarj kapasitesine ulaşabiliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın