ABD’nin bitmek bilmeyen Türkiye düşmanlığı ve terörist Mazlum Kobani aşkı!

ABD’nin bitmek bilmeyen terörist Mazlum Kobani aşkı iyice alevlenirken, Türk ve Türkiye düşmanlığı da zirve yapmış durumda. Terör ve teröristten medet uman, onları eğitip donatan, Türk’ün bekasını hiçe sayan emperyalist ABD’nin demokrasiden ve insan haklarından söz etmesi doğru değildir.
Özgürlük ve demokrasi söylemleriyle girdiği her ülkede kan ve gözyaşlarını sele çeviren emperyalist ABD, sömürgeciliği ve terörist severliğiyle tarihteki kirli yerini her dönemde güçlü bir şekilde korumasını bilmiştir.
Eğit-donat taktiği ve kimyasal başlıklı silah yalanı ile girdiği ülkeleri kukla ve satın alınabilir yöneticiler marifetiyle yerle bir eden ABD‘nin demokrasiden söz etmeye hiçbir hakkı yoktur.
Irak’ta, Afganistan’da, Suriye’de akan bunca Müslüman kanının yegane müsebbibi ABD Emperyalizmidir. Afganistan ‘da Taliban’ı, Suriye’de YPG/PYD’yi, Irak’ta ise Barzani ve Şii gruplarla iş tutan ABD, dünya insanlığı için ve terörle mücadelede büyük bir tehlike arz etmektedir.
NATO ve BM maskesi altında sömürmedik, kan gölüne çevirmedik ülke bırakmayan ABD’nin ne dostluğuna ne de çakma müttefikliğine asla güven duyulmaz. Çünkü ABD hiçbir ülke ile mertçe savaşmamıştır. Hile ve entrikalarla aynı zamanda satın aldığı işbirlikçi ülkesini çıkarları uğruna satan kiralık beyinlerle hep kriz, kaos çıkararak nemalanmayı başarı olarak görmüştür. Tabi utanmadan da bunun adına barış ve özgürlük demeyi ihmal etmemiştir.
Türkiye bu terörist sever emperyalist ABD ile ilişkilerini askıya almalıdır. ABD’nin Ortadoğu coğrafyasında kayıtsız şartsız çekilmesini uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde dillendirmeli ve Türkiye’de ki askeri üstlerini kapatmalıdır. Yoksa bu emperyalist ve terörist sever ABD ‘nin yola geleceği olmadığı gibi Türk’ e kefen biçmeyi ve sinsi düşmanlıklarını da bırakacağı yoktur.
Israil siyonizmine hizmet eden emperyalist ABD’nin dünya barışını tehlikeye düşürmesin asıl sebebi İsrail topraklarını büyütmektir. İran’ı, Suudileri, Birleşik Arap Emirliklerini Müslümanların başına bela ederken, Türkiye’nin de bölgesindeki Ermeni kökenli kandan beslen ve Kürt kimliğine bürünen özünde Kürt olmayan PKK/YPG’yi sarmıştır.
Sonuç itibarıyla şunu net olarak görmeli ve anlamalıyız ki bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bölünürsek bizi yutarlar. Şu an bir ve beraber olduğumuz için yutmaya gözleri kesmiyor. Çünkü biz bir ve beraberken daha güçlüyüz. O emperyalistler de bundan çekiniyorlar. Yoksa yerli işbirlikçileriyle birlikte istilaya hazırlar. Aman dikkat! Parlamenter yönetim biçimi ve söylemi de dostlarla yönetimi ele geçirme algısı ama o da nafile. Yüz yıldır bu milleti Atatürk’ün hayal ettiği gibi Türkiye’yi yönettiremediler. Bundan sonra da bunu başaramazlar. Artık Türkiye’yi Atatürk’ün hayal ettiği şekille yönetilecektir. Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın