Trabzonspor, Kasımpaşa’yı vurarak zirvedeki yerini korudu:1-0

Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa’yı Bakasetas’ın tek golüyle mağlup etti. Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 1-0’lık skorla kazandı.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren gol, 53. dakikada ceza alanı dışından Bakasetas’ın yaptığı harika vuruşla geldi. Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta da en az bir gole katkıda bulunan Anastasios Bakasetas (3 gol ve 4 asist), 2014/15’ten bu yana 6+ maçlık seri yakalayan 3. Trabzonspor oyuncusu oldu. (Alexander Sörloth (2) ve Anthony Nwakaeme).

Deplasmanda oynadığı son 20 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (11G 9B), 1981-82 arasındaki kulüp rekorunu egale etti. Öte yandan Trabzonspor, İstanbul takımlarına konuk olduğu son 6 Süper Lig maçının dördünü 5’inden galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla bu sezon 4 galibiyet ve 1 beraberlikle puanını 13 yapan Trabzonspor, üst sıralardaki yerini korudu. Sadece 1 galibiyeti olan ve geçen hafta Kayserispor’a karşı aldığı 2-0’lık mağlubiyetin sonrasında üst üste 2. yenilgisini alan Kasımpaşa 5 puanda kaldı.

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise Alanyaspor deplasmanına gidecek. Kaynak:Ensonhaber

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın