Paylaştıkça batıyor! Nüket Eroğlu’ndan ikinci skandal paylaşım!

Estetisyen Nüket Eroğlu yangınlara müdahaleye gelen Azerbaycanlı itfaiye ekiplerine hakaretlerini sürdürdü: Kimlerdir bilemem Taliban mıdır PKK mıdır?

Türkiye’deki yangınları söndürmek için canla başla çalışan Azerbaycanlı askerlerden rahatsız olan ve “Benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsizler” diyen estetik doktoru Nüket Eroğlu, bir kez daha yardıma gelen Azerbaycanlılar hakkında çirkin ithamlarda bulundu. Bir video yayımlayan Eroğlu, “Ben o gelenler kimdir bilemem. Taliban mıdır, PKK’lı mıdır, Müslüman Kardeşler midir, ASALA mıdır, FETÖ’cü müdür?” ifadelerini kullandı.

AZERBAYCANLI İTFAİYE EKİPLERİ NEDEN KAMUFLAJ GİYİYOR?

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Azerbaycanlı itfaiyecilerin neden kamuflaj giydiğini ve rütbe taşıdıklarını şu sözlerle anlatmıştı; Bu şaşırtıcı olabilir veya bir yanılgıya sebebiyet verebilir ama Azerbaycan’daki kamusal yapılanma bizdekinden farklı. İyi anlatmak gerekiyor, şimdi Azerbaycan’da pek çok kurumsal işleyiş, kamusal yapıda rütbeler var ve kamuflajlı giysiler var”

İtfaiye teşkilatının bağlı olduğu Olağanüstü Haller Bakanlığı başta olmak üzere pek çok birimde görev yapanların kamuflaj giydiklerini anlatan Ağar, “Örneğin Sınır Kuvvetleri, Gümrük Çalışanları, Vergi memurları bize gelmiş olan itfaiyecilerin bağlı oldukları Olağanüstü Haller Bakanlığı bunların hepsinde hep üniforma hem de rütbe kullanıldığını görüyoruz. Aynı Silahlı Kuvvetler’dekine benzer şekilde; Sınır Muhafızları’nda, Jandarma Birlikleri’nde, bizdeki Milli İstihbarat Teşkilatı’na karşılık gelen Devlet Tehlikesizlik Hizmeti’nde ve Afet İşleri Genel Müdürlüğü’ne karşılık gelen Olağanüstü Haller Bakanlığı’nda da bu şekilde kamuflajlı giysileri, üniformaları ve rütbeleri görüyoruz” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Dikkat! O marka dondurmalar toplatılıyor!

İngiltere’de “olası plastik ve metal varlığı şüphesi” nedeniyle Magnum marka dondurmaların 3’lü paket şeklinde satılan …

Bir yanıt yazın