Türkiye’deki orman yangınlarında son durum!

Birçok ilde aynı anda çıkan yangınlara müdahalelerde 125 nokta kontrol altına alınırken Isparta, Muğla ve Antalya’da 7 bölge yanmaya devam ediyor.

Türkiye’de 28 Temmuz’da başlayan orman yangınları, 6’ncı gününde de devam ediyor. 32 ilde 132 ayrı noktada çıkan yangınlar için tüm Türkiye seferber olurken, yangının söndürüldüğü ve devam ettiği bölgelerle ilgili güncel raporlar da yayınlanıyor.

3 İLDE 7 YANGIN DEVAM EDİYOR

Son olarak dün Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı verilerde 2 ilde 7 yangının devam ettiği belirtilirken, 32 ilde 125 yangının kontrol altına alındığı aktarıldı.

7 BÖLGEDE ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Orman yangınlarının henüz sürdüğü iller arasında Isparta, Muğla ve Antalya yer alırken, bu illere bağlı 7 bölge üzerine çalışmalar da yoğunlaştırılıyor. Muğla’da 4, Antalya’da 2, Isparta’da ise 1 yangına karşı ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.

125 NOKTADA YANGIN, KONTROL ALTINDA

Bugün sabah saatlerine kadar devam eden Tunceli Hozat yangının ise öğle saatlerinde kontrol altına alındığı aktarıldı. Hozat’taki yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte söndürülen nokta sayısı 125 oldu.

YANGINLARIN DEVAM ETTİĞİ YERLER

Yangınların sürdüğü bölgeler şu şekilde:

Muğla: Marmaris, Köyceğiz, Milas ve Seydikemer

Antalya: Manavgat ve Gündoğmuş

Isparta: Sütçüler

MÜDAHALE SÜRÜYOR

7 bölgede devam eden yangınlara havadan ve karadan müdahaleler, ekipler tarafından aralıksız sürdürülüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın