Bahçeli’den CHP’li başkana: Bu sakat ve skandal karar insanlık değerlerine suikasttır

CHP’li Bolu Belediye Başkanı’na tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, “Parti yönetimi farklı düşünse de, bu kurnazca tertip edilmiş bir rol paylaşımıdır. Bu konuda CHP’de çatlak matlak yoktur, çürümüşlük egemendir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, orman yangınları ve son günlerde tartışılan düzensiz göç konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türkgün Gazetesi’nden Kadir Yıldız’a konuşan Bahçeli, 21 ilde eşzamanlı başlayan yangınların tesadüf olamayacağını söyledi. Bahçeli, “Kundakçılar, hainler, vandallar yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir” dedi. 

“CHP’DE ÇATLAK MATLAK YOK, ÇÜRÜMÜŞLÜK EGEMEN”

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kentteki yabancı uyruklu kişilerin su faturalarına ve vergilerine 10 kat zam yapma kararını da eleştiren Bahçeli, “Bu karar sakat ve skandal bir karardır. İnsanlık değerlerine suikasttır. Ayrımcılıktır, ırkçılıktır, milletimizin alicenaplığıyla bağdaşmayan bir ilkelliktir. CHP zihniyeti zorbadır. Türkiye’ye sığınmış insanları bu yolla dışlamaya ne hakları var? Bu yanlış kararın hukuktan dönmesi de şarttır” ifadelerini kullandı. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Parti yönetimi farklı düşünse de, bu kurnazca tertip edilmiş bir rol paylaşımıdır. Bu konuda CHP’de çatlak matlak yoktur, çürümüşlük egemendir.””BİZE SIĞINANLARI NASIL ATEŞE ATARIZ?”

Göç konusuna da değinen Bahçeli, “Suriyeliler, Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkeye sığınıyor. Onlar bize misafir. Türk milleti aranan, beklenen, özlenen, merhamet ve hoşgörüsüne ihtiyaç duyulan bir millettir. Bize sığınanları nasıl ateşe atarız? Nasıl ölüme terk ederiz? Biz ilkesel olarak ülkemizde geçici statüde bulunan yabancı ülke vatandaşlarının, güvenli ve huzurlu şekilde tekrar kendi ülkelerine gönderilmesinden yanayız” dedi. 

“DÜZENSİZ GÖÇ ADI KONMAMIŞ İSTİLADIR”

Bahçeli, Afganların Türkiye’ye gelişini de şu ifadelerle değerlendirdi: 

“İnsanlığın karşısına yeni bir göç dalgası çıktı. Buna karşı tedbirli olmalıyız. Düzensiz göç, adı konulmamış bir istiladır, demografik yapımıza kumpastır. Tehlike alarm verici düzeydedir. 

Asıl üzerinde durulması gereken risk ve tehdit ise bu göç hareketliliğinin nihai durağının Türkiye olacağı yönündeki yorum ve tahminlerdir.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın