İçişleri Bakanlığı’ndan Diyarbakır annelerine müjdeli haber!

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu PKK’dan kaçan 5 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Teslim olanlardan 3’ünün ailesinin Diyarbakır’da “evlat nöbeti” tutanlar arasında yer alıyor.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.Teslim olan örgüt mensuplarının 2014 ve 2020 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Türkiye, Irak ve Suriye’de faaliyet yürüttükleri tespit edildi. DİYARBAKIR ANNELERİ’NE MÜJDELİ HABER

İçişleri Bakanlığı, teslim olan örgüt mensuplarından 3’ünün ailesinin Diyarbakır’da “evlat nöbeti” tutanlar arasında yer aldığını açıkladı.

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 114’e yükselirken, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde de evlat nöbeti tutan aileler de 31’inci buluşmayı gerçekleştirecek. 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın