Asiltürk’ün kongre çağrısı sonrası Karamollaoğlu’ndan şok açıklama!

Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk’ün parti yönetimini eleştirerek kongre çağrısı yapmasının ardından Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’ndan açıklama geldi. Karamollaoğlu, “Parti içi meseleleri kamuoyunda tartışmayı doğru bulmuyorum” dedi.

Dün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla kongreye gidilmesi çağrısı yapan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, ”Milli Görüş’ün partisini, diğer partilerden ayıran ahlaki ve manevi değerlere bağlılığıdır buna dikkat etmezsek yok oluruz” ifadelerini kullanmıştı.

‘BENİM GÖZETİMİMDE BİR LİSTE HAZIRLANIP SUNULACAK’Asiltürk, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

”Önümüzde, şu anda tarihi belli olmayan bir genel seçim var. Bu seçimde başarılı olmak için sosyal ve siyasi şartlara uygun olarak hizmet edecek bir teşkilat oluşturacağız. Güçlü bir Saadet Partisi teşkilatı oluşturmak için benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak.”

‘TOPLUMU AHLAKİ VE MANEVİ DEĞERLERE YÖNLENDİRME ÇALIŞMASI OLMALI’

Partiyi yönetenlerin sadece iktidarı eleştirdiklerini söyleyen Asiltürk, ”Maddi ihtiyaçları da dikkate alacağız ama hedefimiz, toplumu ahlaki ve manevi değerlere yönlendirme çalışması olmalıdır” dedi.

KONGRE ÇAĞRISI SONRASI KARAMOLLAOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün kongre çağrısı sonrası yaptığı açıklamada “Parti içi meseleleri kamuoyunda tartışmayı doğru bulmuyorum. Açıklamaları Oğuzhan Beyi bağlar. Kendisiyle görüşeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün açıklamaları sonrası Saadet Partisi’nde kongre hareketliliği yaşanırken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun yerine Necmettin Erbakan’ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan’ın geleceği iddia edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın