Güney’de seçim sonuçları belli oldu!

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde resmi olmayan kesin sonuçlara göre bin 21 oy ile AK Parti ipi göğüsledi. 17 oy alan Gelecek Partisi’nin kendi teşkilatından dahi oy alamadığı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde bugün seçim heyecanı yaşandı.

GELECEK PARTİSİ: 17 OY

Yapılan oylama sonucuna göre AK Parti 1021, Büyük Birlik Partisi (BBP) 504, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29, İYİ Parti 23, Gelecek Partisi 17, Yeniden Refah Partisi 7, Saadet Partisi 4, Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) adayı 1 oy alırken, geçersiz oy sayısı ise 103 oldu.

103 OY GEÇERSİZ SAYILDI, 126 KİŞİ OY KULLANMADI

Bin 830 seçmenin olduğu beldede bin 704 kişi sandık başına gitti. Kullanılan oylardan 103’ü geçersiz sayılırken, 126 kişi ise oy kullanmadı.

AK PARTİ OYLARIN YÜZDE 63’ÜNÜ ALDI

Bu sonucu göre belde seçime katılım oranı yaklaşık yüzden 87 oldu. Kullanılan oyların yüzde 63’ünü ise AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Erol Karabacak alarak 7 yıl aradan sonra belediye başkanı oldu.

“Gelecek rüzgarı esiyor” dedi; 17 oy aldı!

Kamp kurdu! Sosyal medyada kampanyalar yaptı! Afili videolar çekti! Miting yaptı! Aldığı oy 17!

Kendi teşkilatı bile oy vermemiş!

Yol yakınken dönün! Kendinize ve arkadaşlarınıza daha fazla haksızlık yapmayın, güldürmeyin, yazık !!! https://t.co/PA2IAoJS3k pic.twitter.com/1YcTRvfIMG

— Bülent TURAN (@turanbulent) June 6, 2021

BÜLENT TURAN: KENDİ TEŞKİLATI BİLE OY VERMEMİŞ!

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan seçim sonuçları karşısında 17 oy alan Gelecek Partisi’ne “Yol yakınken dönün çağrısı yaparak “‘Gelecek rüzgarı esiyor” dedi; 17 oy aldı! Kamp kurdu! Sosyal medyada kampanyalar yaptı! Afili videolar çekti! Miting yaptı! Aldığı oy 17! Kendi teşkilatı bile oy vermemiş! Yol yakınken dönün! Kendinize ve arkadaşlarınıza daha fazla haksızlık yapmayın, güldürmeyin, yazık !!!” ifadelerini kullandı.

Erken seçim diye tutturanlar Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesine baksınlar ve sonra bir daha düşünsünler…

Resmi olmayan sonuçlara göre:

AK Parti: 1021
BBP: 504
CHP: 29
İYİ Parti: 23
Gelecek Partisi: 17
Yeniden Refah: 7
Saadet Partisi: 4

— Av.M.Emin AKBAŞOĞLU (@akbasogluemin) June 6, 2021

AK PARTİ’Lİ AKBAŞOĞLU: ERKEN SEÇIM DİYE TUTTURANLAR BİR DAHA DÜŞÜNSÜN

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Resmi olmayan sonuçları paylaşarak “Erken seçim diye tutturanlar Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesine baksınlar ve sonra bir daha düşünsünler…” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

Afyon, Güney'de seçim sonuçları belli oldu

AK PARTİ’Lİ AKBAŞOĞLU: ERKEN SEÇIM DİYE TUTTURANLAR BİR DAHA DÜŞÜNSÜN

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın