Erdoğan’dan Akşener’e “Hem zavalısın hem de ahlaksızsın”

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Netanyahu’ya benzeten Meral Akşener’e çok sert tepki gösterdi.
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütüphane Söyleşileri kapsamında ikinci kez gençlerle bir araya geldi. 
Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: (Turiste açık, yerliye kapalı eleştirileri) Turistler zaten riskleri göz önüne alarak geliyor. Gelenlere neden kapıyı kapatalım? Bu propagandayı yapmak sosyal medya sahtekarlığından başka bir şey değildir.
(Tam kapanmanın sonuçları) Tam kapanmayla birlikte ciddi manada düşüş oldu. Kısmi kapanmayla tam kapanma arasında bu farkı çok açık net gördük. Şimdi hedef her şeyden önce 5 bine inmek. Vaka sayısı 5 bine indiğinde vefat sayısı da ciddi manada azalmış olacak. Hedefimiz bunu başarabilmek. Başarmak için de her türlü tedbiri alıyoruz. 
Öğretmen, polis, jandarma personelinin aşılanma sürecini devam ettiriyoruz. 
MERAL AKŞENER’E ‘AHLAKSIZ’ TEPKİSİ
(Meral Akşener’in Netanyahu-Erdoğan benzetmesi) Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim sese gelir. O, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır. Ben ise BM Genel Kurulu’nda terör devleti İsrail’in 47’den bugüne Filistin’in topraklarını nasıl işgal ettiğini haritayla göstermişimdir. Belki birçoğunuz da benim o konuşmamı izlemişsinizdir. 
Bir kadın olması hasebiyle daha ileriye gidecek değilim. Ama ben bugüne kadar Netanyahu ile bir araya gelmiş dahi değilim. Şaron ile bir araya geldim. İsrail’in başbakanıyla Davos’ta maceram oldu. O zamanki İsrail’in başbakanına verdiğim cevabı tüm dünya biliyor. Bunlar çünkü kadınları çocukları katlederler, şehit ederler. Siz busunuz dedim.
Davos’ta söyledim, BM Genel Kurulu’nda söyledim. Bunu söylemiş ve 40 yıllık siyasi hayatı bunlarla mücadele ede ede geçmiş bir Erdoğan’a sen bunu söyleyemezsin. Bu senin ne haddinedir ne de kimse sana bu fırsatı vermez. 
KIBRIS’A KRİTİK ZİYARET
İnşallah 20 Temmuz’da Kıbrıs’ta olacağım ve Kuzey Kıbrıs’tan gerekli mesajları tüm dünyaya vereceğim.
Kuzey Kıbrıs’tan vereceğimiz mesajlar sadece adayı değil tüm dünyayı ilgilendiriyor. Bu kararlılığı, bu duruşunuzu ortaya koyamazsanız kimse sizi adam yerine koymaz.
KKTC’de iki havaalanı var, biri Ercan, biri daha önce orada bulunan, SİHA’larımızın ve İHA’larımızın yer aldığı alan. Bölgede herhangi bir saldırıda güçlü olmamız lazım. 
(Doğu Akdeniz’den) Şimdi güzel müjdeler de alıyoruz, bu müjdelerle beraber yakında inşallah petrol, doğal gaz, bunların haberini alırsanız şaşmayın.
ÜNİVERSİTELERDE YÜZ YÜZE EĞİTİM
Diyoruz ki üniversite öğrencilerimize aşılarını yapalım, aşılarını yaptıktan sonra zaten yol açık.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın