İbrahim Kalın’dan çok sert tepki: Haddinizi bilin!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, milletin vesayet heveslilerine asla geçit vermeyeceğini belirterek “Haddinizi bilin ve yerinizde oturun.” ifadesini kullandı.

Emekli Amiral Ergun Mengi’nin başını çektiği 103 Emekli Amiral, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın politikalarına, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik skandal bir bildiri yayınladı.
Bildiriye en sert tepkilerden birini de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verdi.

HADDİNİZİ BİLİN VE YERİNİZDE OTURUN

Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletin ve temsilcilerinin vesayet heveslilerine asla geçit vermeyeceğini belirterek “Bir grup mütekait askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve zavallı duruma düşürmüştür. Bilsinler ki aziz milletimiz ve temsilcileri bu zihniyete ve vesayet heveslilerine asla geçit vermeyecektir. Haddinizi bilin ve yerinizde oturun.” ifadesini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın