Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Esendemir: Alçak katliamı kınıyoruz

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, terörist unsurları etkisiz hale getirmek amacıyla Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyonda şehit oldukları açıklanan 13 vatandaşımız için başsağlığı mesajı yayımladı.
Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarını kullanırken yaşanan katliamdan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.
Esendemir, “Gara bölgesinde terör örgütü tarafından kaçırıldığı ve alçakça şehit edildiği belirtilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri’nin asil mensupları olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun!” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

NF-5 savaş uçakları yerini Hürjet’e bırakıyor!

Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağının 60 yıldır kullanıldığını hatırlatan uzmanlar, ‘inşallah 2025’ten itibaren Türk …

Bir yanıt yazın