CHP Sözcüsü Faik Öztrak, toplumsal hafıza ile alay etti

CHP’nin toplumsal hafızayla dalga geçercesine ve gidişata göre değişen açıklamalarına bir yenisi daha ekleyerek bir skandala daha imza attı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’nin muhalefetine rağmen envantere eklenen S-400 hava savunma sisteminin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun istemesiyle alındığını öne sürdü. Peki gerçek neydi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu S-400’ler için ne söylemişti?

KEMAL KILIÇDAROĞLU: S-400 NİYE ALINDI KİMSE BİLMİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, S-400 konusunda katıldığı her program ve toplantıda, ”S-400 niye alındı kimse bilmiyor. Bize kim saldıracak? Esat mı? YPG mi?’‘ şeklinde sözlerle Türkiye’nin attığı olumlu adımların karşısında yer alan bir siyaset izlemişti. S-400’üün alımından sonra Doğu Akdeniz geriliminde ise “Yunanistan’a karşı S-400’leri niye aktif etmiyorsunuz?” diye hükümeti tenkit etmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın