300 bin Euro’yu sahibine ulaştıran taksi şoförü altın ile ödüllendirildi

İstanbul Havalimanı’nda taksisinde unutulan 300 bin Euro parayı sahibine teslim eden taksi şoförü Engin Olgaç’a İstanbul Taksiciler Esnaf Odası tarafından çeyrek altın verildi.
İstanbul Havalimanı’nda dün, taksi şoförü olarak çalışan Engin Olgaç, arabasında unutulan ve içinde 300 bin Euro döviz olan çantayı sahibine teslim etti.
ÇEYREK ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Olgaç, bu örnek davranışıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Engin Olgaç’a örnek davranışı nedeniyle bugün İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) tarafından çeyrek altın verildi. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, “Şoför ahlakına uygun olarak hareket eden Engin kardeşimiz, parasını unutan yabancı uyruklu misafirini bulup parasını teslim etti. Son zamanlarda örnek bir davranış sergiledi. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın