Ahmet Aras’ın sözleri CHP belediyeciliğini ortaya koydu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arası, 20 yıldır CHP tarafından yönetilen ilçede yıllardır hiçbir şeyin yapılmadığını söyledi.
Ahmet Aras’ın sözleri CHP belediyeciliğini ortaya koydu.Muğla’nın Bodrum ilçesi özellikle yaz aylarında tatilcilerin 1 numaralı adresi. Resmi nüfusu 176 bin olan Bodrum’da yaz aylarında nüfus 1 milyonun üzerine çıkıyor.
1999 yılından bugüne kadar CHP tarafından yönetilen Bodrum Belediyesi, her yıl birçok sorunla gündeme geliyor. Su sıkıntısı, altyapı sorunları… Birçok sorun yıllardır çözülemedi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu konuda adeta itiraf niteliğinde bir açıklama yaptı.
50 YILDIR…
CHP kurultayında gazetecilerin bulunduğu çadıra giden Aras, “50 yıldır Bodrum’da hiçbir şey yapılmamış” dedi.
Aras’ın bu sözlerini Hürriyet yazarı Yalçın Bayer köşesine taşıdı.
HER YER KAÇAK
Bodrum yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum kalırken bölgede hızla devam eden kaçak yapılaşmanın da önüne geçilemedi. Yılmaz Özdil’in bile kaçak villa yaptırdığı Bodrum’un 2009 ile 2020 yılları arasında yaşadığı değişim böyle ortaya konuldu;

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

NF-5 savaş uçakları yerini Hürjet’e bırakıyor!

Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağının 60 yıldır kullanıldığını hatırlatan uzmanlar, ‘inşallah 2025’ten itibaren Türk …

Bir yanıt yazın