Kurultayda konuşan Bedri Baykam: Demokrasi önce CHP’ye gelmeli

CHP kurultayında konuşan Bedri Baykam, demokrasinin önce CHP’ye getirilmesi gerektiğini söyledi.
CHP 37. Olağan Kurultayı’nda konuşan isimlerden biri de Bedri Baykam oldu. Uzun süredir kamuoyu önünde görülmeyen Bedri Baykam’ın değişen imajı dikkatlerden kaçmadı.
Bıyık bıraktığı görülen Baykam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve parti yetkililerine yönelik sert eleştirilerde bulundu.
ATATÜRK VE İNÖNÜ’NÜN YAPTIĞINI KILIÇDAROĞLU YAPMIYOR
Partinin tüzüğünün son derece mantıksız olduğunu savunan Bedri Baykam, “Değerli kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’nün yaptığı gibi; Genel Başkan burada olsun, her konuşmayı dinlesin. Her eleştiriyi dinlesin, yanıt versin. Maalesef Kılıçdaroğlu’nda bunu göremiyoruz.
DEMOKRASİYİ ÖNCE CHP’YE GETİRİN
Demokrasiyi Türkiye’ye geçirmek istiyorsak, önce kendi partimize geçirmemizin çok büyük yararı olur. Genel Başkan diyor ki; artık halk seçsin vekilleri diyor. CHP de aynısını yapsın. 3 tane Cumhurbaşkanı adayı olur, tüm CHP üyeleri adayı seçer. O zaman Ekmeleddin İhsanoğlu’nu seçmezsiniz Cumhurbaşkanlığına.
SEÇİM YÖNTEMİMİZ YANLIŞ VE TÜZÜĞE AYKIRI
Çünkü sizin ortak aklınız Türkiye’nin nabzıdır. Genel Başkan seçim yöntemimiz, 2003’ten beri yanlış ve tüzüğümüze aykırı ve sancılı.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın