Bu ülkenin nimetini yeyip de inkar edenlere yazıklar olsun!

Yeni mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunan Gül, “Ne yapın yapın, çalışma şeklinde yurt dışında bulunmaya çalışın.” dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, adını taşıyan üniversitenin mezuniyet törenine katıldı.
Abdullah Gül Üniversitesi’nin 2020 yılı mezuniyet törenine Gül’ün yanı sıra, Vali Şehmus Günaydın, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Abdullah Gül, ismini taşıyan üniversitenin mezuniyet törenine katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek öğrencilere beyin göçü tavsiyesinde bulundu.
YURT DIŞINDA İŞ BULUN
Gül öğrencilere yapktığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Ne yapın yapın, çalışma şeklinde yurt dışında bulunmaya çalışın. Sizler dünyanın her yerinde çalışacak mezunlarsınız. Olağanüstü dönem pandemi dediğimiz bir hastalık. Bu bize küreselleşmenin ne olduğunu gösteren bir örnek oldu. Çin’in Vuhan şehrinden çıkan mikrop nasıl dünyayı dolaştı.
Bütün dünyayı sardı. Büyük bir olay oldu. 100 yıl içinde en büyük olaylardan biri olarak karşımıza çıktı. Bu hastalık hayatımızı değiştirdi. Hepimizin kimyasını bozdu. Bütün bunlara rağmen hayatın devam ettiğini gördük. Birçok iş yeri 100 kişi yerine 80 kişiyle de çalışabilirmiş. Büyük istihdam meseleleri ortaya çıktı. Aranan vasıflar ‘uzaktan bu işi yapabilir misin?’ şeklinde olacak. Bu konuda sizler avantajlısınız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın