Sıcak gelişme! Başakşehir, Hasan Ali Kaldırım’ın peşinde!

Novak ve Caner’le anlaştığı söylenen Fenerbahçe’nin, Hasan Ali Kaldırım’la yola devam etmek istemediği öğrenildi. Takımdan ayrılmaya hazırlanan tecrübeli sol beke, Başakşehir talip oldu.
Sarı-lacivertli yönetimin, 2012 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen tecrübeli sol bekin, sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmak istemediği öğrenildi.  Novak ve Caner Erkin ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Kanarya’nın, bu yüzden Hasan Ali’yle yola devam etmeyeceği belirtildi.
BAŞAKŞEHİR 3 YILLIK TEKLİF YAPTI
Lig biter bitmez takımdan ayrılacak olan Kaldırım’a, Başakşehir’in talip olduğu ve turuncu-lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği aktarıldı.  İstanbul ekibi, Hasan Ali’nin vereceği cevaba göre hareket edecek.
3 BÜYÜKLERDEN AYRILAN BAŞAKŞEHİR’E GİDİYOR
Öte yandan 3 büyüklerin takımdan gönderdiği futbolcuların İstanbul’dan ayrılmamak için ilk tercih ettiği kulüp olan Başakşehir, daha önce Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Skrtel, Demba Ba, Gökhan İnler, Mert Günok ve Volkan Babacan gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın