TBMM’nin CHP ve HDP yüzünden bozulan elektronik sistemi yenileniyor!

Meclis’te ses çıkarmak için sıralara zarar veren CHP’li ve HDP’li vekiller yüzünden 39 milyon liralık yenileme işlemi yapılacak.
Koronavirüs nedeniyle uzun bir süre tatil yapan Meclis’te eski günlerde olduğu gibi kavgalar yaşanmaya başladı.
Çıkan tartışma ve eylemlerin kaynak noktası ise yine CHP ve HDP oldu.
EYLEMLERDE SİSTEM BOZULDU
Son olarak 3 ismin millletvekilliğinin düşürülmesinin ardından Meclis Genel Kurulu, CHP ve HDP’li milletvekillerinin eylemlerine sahne oldu.  Meclis sıralarına ve çekmecelere vurup ses çıkarma eylemi yapan milletvekilleri, elektronik sistemin bozulmasına neden oldu.
39 MİLYON LİRA HARCANACAK
Bunun üzerine harekete geçildi ve Meclis’in selktronik ses ve oylama sisteminin yenilenmesine karar verildi.

YORUM!

Bu kadar lüks bir ortama bence gerek yok. Asiller sefalet içerisinde hayat mücadelesi verecek,  vekiller lüks içerisinde yüzecek. Hem de asillerin vergileriyle.

Bu vekiller, milletin meclisini kırıp dökmek için seçilmedi. Aksine asillerin haklarını korusunlar diye seçildiler. Ne yazık ki, onlar kırıp dökmekten geri kalmıyorlar. Önerimiz hangi grubun elektronik sitemi bozulmuşsa o grupta bulunan vekillerin maaşından yada hazine yardımından kesilmelidir.

Bakın bakalım bir daha milletin malını böyle hor kullanıyorlar mı?

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın