2 önemli isim yakalanınca FETÖ’cü hesaplar ateş püskürüyor!

FETÖ’cü hesapların Adana’da “anneler tutuklandı” diyerek yaydıkları algı operasyonunun ardındaki gerçek ortaya çıktı. Özel Harekat tarafından yapılan operasyonlarda hücre evlerinde yakalanan Turgut Sofi ve Münevver Tekin’in yıllardır FETÖ’den arandığı ve örgütte önemli görevler icra ettikleri öğrenildi.
Adana Özel Harekat Şube müdürlüğü’nün yakaladığı Turgut Sofi’nin örgütün parasını dağıtmak ve yurt dışına aranan örgüt üyelerini kaçırmakla görevli olduğu, yine aynı şahsın ev ayarladığı Münevver Tekin’in ise FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan 6 Yıl 3 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.
Münevver Tekin’in ikametinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğe ait 40 kartuş ile 1 adet telsiz ele geçirildi.
NEDEN ÖZEL HAREKAT OPERASYON YAPTI?
Operasyon kapsamında yapılan teknik takibinde ise kendisini yakalamaya gelecek kolluk güçlerine yönelik silahlı mukavemette bulunacağını belitmesi üzerine operasyonda özel harekat kullanıldı.
ADANA MERKEZLİ OPERASYONDA 3 İLDE 63 KİŞİ YAKALANDI
Adana merkezli 3 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenlendi. 63 kişi hakkında gözaltına kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
FİRARİ FETÖ’CÜ EMRE USLU AĞLIYOR
Adana’daki operasyonun acısını ABD’de yaşayan firari FETÖ’cü Emre Uslu da çekti. Teröristlerin yakalanmasından rahatsız olan Uslu aklınca “artist polisler” diyerek operasyonu küçümsemeye kalktı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın