Balıkesir merkezli 13 ilde FETÖ operasyonunda 74 şüpheli gözaltında

Balıkesir merkezli 13 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, 74 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, yaklaşık 6 ay süren çalışma sonucunda, terör örgütünün “mahrem imamları” ile irtibatlı oldukları belirlenen ve daha önce meslekten el çektirilen 6 emniyet müdürü, bir emniyet amiri, 11 komiser yardımcısı, 4 başpolis memuru ve 52 polis memuruna yönelik gözaltı kararı çıkarıldı.
GİZLİ KOD SİSTEMİYLE KODLANMIŞLAR
Zanlıların, sohbetlere katıldıkları ve himmet verdiklerine dair beyanlar olduğu, örgüt üst yönetimi tarafından gizli kod sistemiyle kodlandıkları bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; Balıkesir, İstanbul, Manisa, Konya, Erzincan, Kayseri, Kütahya, Kahramanmaraş, Ankara, Kocaeli, Çanakkale, Samsun ve Bursa’da şüphelilerin yakalanması için başlatılan eş zamanlı operasyon sürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye, dijital göçebelik için ideal bir ülke

Fransa merkezli Euronews, dijital göçebeler için İstanbul, Dalaman ve İzmir önerisinde bulundu. Üç lokasyonun barındırdığı …

Bir yanıt yazın