ABD’de polis hırsız diye tutuklamak istedikleri siyahi FBI ajanı çıktı

ABD’de yağmalanmış bir kafede bekleyen siyahi FBI ajanını gözaltına almak isteyen polisler, gerçek kimliğini öğrenince apışıp kaldılar.
ABD’de polis şiddeti nedeniyle siyahi George Floyd’un hayatını kaybetmesinin ardından yağma ve şiddet olaylarına dönüşen protestolar devam ediyor.
FBI AJANINI SİYAHİ DİYE GÖZALTINA ALMAK İSTEDİLER
Bazı eyaletlerde, özellikle beyaz Amerikalı polislerin, siyahilere potansiyel suçlu gözüyle bakışı bir kez daha kanıtlandı.
Bir kafede hiçbir şey yapmadan oturan siyahi FBI ajanını gözaltına almak isteyen polisler, gerçek kimliğini öğrenince apışıp kaldılar.
“HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SALAK İNSANLARSINIZ”
Gözaltına alınan FBI ajanı, “Siz hayatımda gördüğüm en salak insanlarsınız. Hemen kelepçemi çözün” dedikten sonra, polislerin amirlerinin gelmesini istedi ve iki polisle amirlerin kartlarını isteyerek şikayet edeceğini söyledi.
İki polis ve amirleri, olay karşısında çaresizce ajanın arkasından bakakaldı. ABD’de polis, siyahi FBI ajanını hırsız diye tutuklamaya çalıştı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın