RTÜK, Sevda Noyan’ın sözleri nedeniyle Ülke TV kararını açıkladı

Sevda Noyan’ın sözleri nedeniyle Ülke TV’ye 3 kez program durdurma cezası verildi. Ülke TV’de sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan Sevda Noyan, yaptığı açıklamalar nedeniyle uzun süre Türkiye’nin gündeminde kalmıştı.
Darbe söylentileri üzerine konuşan Sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk… Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır.” ifadelerini kullanmıştı. RTÜK’ün programla ilgili vereceği karar oldukça merak ediliyordu.
3 KEZ PROGRAM DURDURMA CEZASI
RTÜK, Sevda Noyan’ın sözleriyle yayında “toplumun kin ve düşmanlığa tahrik edildiği; toplumda nefret duyguları oluşturulduğu” gerekçesiyle Ülke TV’ye 3 kez program durdurma cezası verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın