CHP, kiralık vekil borsasını kurdu! Kiracı arıyor!

Tele 1 canlı yayınına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Davutoğlu ve Babacan’ın partisine milletvekili verebileceklerini açıkladı.

Tele 1 canlı yayınına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde son günlerde tartışılan milletvekili transferlerine de değindi.  Kemal Kılıçdaroğlu; Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın partilerine milletvekili transferine yeşil ışık yaktı.
“BUNU YAPMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”
CHP Lideri, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bir iktidar partisi, muhalefet partilerine, seçime girecek bir partiye kumpas kurup, ‘Onu acaba demokrasinin, siyasetin dışına nasıl atabilirim.’ arayışına giriyorsa korkudan giriyordur. Biz ‘Milletvekili vereceğiz, şunu yapacağız, bunu yapacağız’ diye bir taahhütte bulunmadık. Böyle bir şey doğru da değil zaten. Ben Gelecek Partisinin Genel Başkanıyla da Deva Partisinin Genel Başkanıyla da bu konuları hiç konuşmadım. Sadece sorular üzerine yanıt verdim. Eğer demokrasiye karşı böyle bir kumpas kurulursa bu kumpası çözmek bizim görevimizdir. Bu aynı şekilde İYİ Parti’nin de Saadet Partisinin de Demokrat Partinin de görevidir.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın