ABD’de silahlı saldırgan canlı yayında 3 kişiyi yaraladı!

ABD’de kovboy filmlerini aratmayan sıradan bir yaşandı. Saldırgan, 3 kişiyi yaralamadan önce “Avcı olacağım” ifadesini kullandı.
Silahlı bir saldırgan, bir AVM’de düzenlediği saldırıda en az 3 kişiyi yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.  ABD’de günün konusu olan korkunç olayı adının Armando Hernandez olduğu belirtilen 20 yaşındaki saldırgan, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.
“AVCI OLACAĞIM”
ABD’nin Westgate bölgesinde saldırı kaydına aracın içinde başlayan Armando Hernandez “Merhaba, ben Armando Junior Hernandez. Avcı olacağım.” ifadelerinin ardından arka koltuktaki silahları gösterdiği öne sürüldü. ABD’de günün olayı olan korkunç olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın