Kılıçdaroğlu: İş Bankası’nın hazineye deviri Türkiye’ye maliyeti ağır olacak

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin İş Bankası’ndaki hisselerinin Hazine’ye devredilmesinin Türkiye’ye maliyetinin olacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İş Bankası’ndaki hisselerinin Hazine’ye devredilmesi için kurmaylarına talimat verdi. Sürecin hızlandırılmasını isteyen Erdoğan, kısa süre içerisinde bu çalışmanın sonlandırılması talimatını verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatına ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilk yorum geldi.
CHP’YE AKTARILAN PARA YOK
Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’e konuşan CHP Lideri, “CHP’ye aktarılan bir para yok. Benim anladığım İş Bankası’nın prestijini kullanmak istiyorlar ama bunu yapmanın Türkiye’ye maliyeti ağır olacak.
YÖNETİMDEKİ CHP’LİLER
İş Bankası Yönetim Kurulu’na CHP tarafından atanmış isimler ABD’de master yapmış, hesap uzmanlığı yapmış, devletin en önemli görevlerinde bulunmuş, bağımsız isimlerdir. Bu isimler, AK Parti iktidarı döneminde bürokrat olarak çalıştılar.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın