65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma izni için saat değişikliği!

Koronavirüs salgınına yönelik önlemler kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen ve hafta 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için saat değişikliğine gidildi.

Sıcak havalar nedeniyle yasak boyunca her hafta Pazar günü 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilen 65 yaş üstü vatandaşlar, bu Pazar gününden itibaren 12-18 saatleri arası sokağa çıkacaklar.
Koronavirüs salgınına yönelik önlemler kapsamında, İçişleri Bakanlığının talimatıyla, sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzeri vatandaşlara Pazar günü tanınan yürüyüş izninde saat değişikliğine gidildi.
12:00-18:00 ARASI SOKAĞA ÇIKACAKLAR
Sıcakların mevsim normalleri zerinde seyrettmesi nedeniyle, Pazar günü 65 yaş üstü vatandaşların saat 12-18:00 arası sokağa çıkmaları kararlaştırıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın