Sıpayı köpeklere parçalatan zanlı serbest kaldı!

Ankara’da, annesinin yanında yavru sıpayı kangallara parçalatan ve köpek dövüşleri yaptırıp bu anları çekerek TikTok’ta paylaşan 24 yaşındaki Berat Kaya’nın serbest kalması, tepki topladı.
24 yaşında olduğu öğrenilen Berat Kaya adlı şüpheli, yavru bir eşeği hem de annesinin gözü önünde kangallara parçalattı.  Kaya, bu anları da TikTok hesabından paylaştı. Sırf video çekmek ve tık sayısını artırmak için bu caniliği yapan Berat Kaya, hayvanseverleri ayağa kaldırdı.  Kan donduran görüntülerin ardından savcılık harekete geçti.
GÖZALTINA ALINDI
Binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirilen şüpheli, savcılığın talimatıyla jandarma komutanlığına bağlı ekiplerin başarılı çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
AYIRMAYA ÇALIŞTIM”
Sorguya alınan şüpheli, bilerek yapmadığını, görüntüler de mevcut olduğu gibi ayırmaya çalıştığını öne sürdü.
İfadesine başvurulan eşeğin sahibi de şikayetçi olmadı. Savcılık makamı, ısrarla görüntülerin çok gündemde olduğunu, şikayetçi olup olmadığını sorsa da eşeğin sahibinin fikri değişmedi,
SERBEST KALDI
Berat Kaya, hiçbir şikayet olmayınca jandarmadaki ifadesinin ardından serbest kaldı.  Şüphelinin serbest kalması sosyal medya adeta ayağa kaldırdı. “Berat Kaya Tutuklansın” etiketiyle binlerce mesaj paylaşıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın