Erdoğan Hastalarla görüştü: Bize çok iyi bakıyorlar başkanım

Erdoğan, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla telekonferans yöntemiyle görüşerek, acil şifalar diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hastalarla video konferans yöntemiyle görüştü.  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde koronavirüs tedavisine ilişkin son bilgileri alan Erdoğan, virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısında düşüşe geçildiğini söyledi.
‘GÜZEL GÜNLER YAKIN’
Hastalarla da birebir görüşen Erdoğan, acil şifalar diledi. Kadın bir hastanın “Sesinizi duydum, daha iyi oldum.” demesi üzerine Erdoğan, güzel günlerin yakın olduğunu ifade etti.
“ÇOK İYİ BAKIYORLAR”
“Bize çok iyi bakıyorlar.” diyen bir hastaya karşılık olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce geçmiş olsun dileklerini iletti ardından da Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulundu.
ALTUN VE KALIN DA EŞLİK ETTİ
Görüşmeyi Tarabya’daki Huber Köşkü’nden gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın