ABD’de halk, plajlara akın etti! Facia her an kapıda!

Kaliforniya eyaletinde salgını unutanlar, sıcak havanın da etkisiyle plajları doldurdu.ABD’de koronavirüs salgınına aldırış etmeyen binlerce kişi, soluğu plajlarda aldı.
Kaliforniya eyaletinin Orange bölgesinden yansıyan görüntülerde, halk plajı doldurdu. Bölgede yüksek sıcaklıklar kayda geçerken yetkililer, kalabalık gruplar şeklinde bir araya gelinmemesi yönünde uyardı.
KALİFORNİYA’DA PLAJLAR DOLDU TAŞTI
ABD genelinde vaka sayısı 1 milyona yaklaşırken, 55 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Kaliforniya’da 43 bin 700 vaka ve 1720 ölüm kaydedildi. Huntington ve Newport plajlarında kayda geçen görüntülerde, halkın sosyal mesafeyi hiçe saydığı görüldü.
GÜNEŞLENMEK YASAK
Orange yönetimi, plajlarda güneşlenmeyi yasakladı. Yürüme ve yüzme konusunda da yavaş davranılmaması gerekiyor. Yetkililer, plajlara gelenlerin park yeri bulmakta güçlük çektiğini söyledi.
VİRÜSÜN YAYILMA HIZI ARTABİLİR
Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, ülkede ilk karantina emrini verenler yöneticiler arasında bulunuyor.  Kaliforniya plajlarında ortaya çıkan görüntülerin, bölgede virüsün yayılmasını hızlandıracağından endişe ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın